HOS HAAKON AS

Siden 1923 har det vært møbelforretning i Storgata 82. Først var det Overvaags Møbelforretning, deretter Gautes interiør. Fra 2019 førte Haakon Bredrup stafettpinnen videre, da neste generasjon møbelhandler flyttet inn i bygget. I bygården fra 1820-tallet — en av Tromsøs eldste — finner du et bredt utvalg møbler og interiørvarer av ypperste kvalitet.

Vi har fokus på norsk og nordisk design, og de fleste av våre leverandører er fra Norge, Sverige, og Danmark. I tillegg har vi flere internasjonale merker. Noen av dem kjenner du kanskje fra før, og andre har ikke vært i Tromsø før nå.

Vår kundegruppe er i hovedsak privatmarkedet, men vi er godt rustet for større prosjekter. Vi hjelper deg med dine prosjekter, små og store. Enten i den kreative laben i butikken vår, eller hjemme hos deg.

 

Send oss en E-post

Våre ansatte

Haakon Bredrup
Eier og daglig leder
haakon@hoshaakon.no

Marte Undereidet
Cand. design
marte@hoshaakon.no

Maria Tonette Andreassen
Interiørdesigner
maria@hoshaakon.no

Steinar Berg-Olsen
Selger

Lars Martin Sandbakken
Ekstrahjelp

Hvor finner du oss?

Insert your own content here!

Use this area to write about your products, add some store information, or any useful piece of information that you wish to write about.

More info

Hjemlevering i Tromsøområdet

Du kan få levert varer fra butikken hjem i Tromsø mellom fastlandet og deler av Kvaløya samme dag.

Hjemlevering i Troms

Varer fra butikken kan kjøres i hele Troms fra Bjerkvik i sør til Storslett i nord neste dag. Større vareutkjøringer kan også bookes .

Sending med Posten

Enkelte leverandører kan sende varene rett hjem til deg. Vi kan sende varer i posten til hele landet.